Sneak peak

Jag tänkte visa er några bilder från vad som hänt här hemma de senaste dagarna.
Möblera om alla rum har mer blivit en livsstil nu känns det som, varje dag är det något jag flyttar på och jag har inte en aning om hur det kommer se ut innan jag är helt nöjd - men idag ser det ut så här.
Det svåraste men också roligaste är att möblera, alla saker man flyttar på får ett nytt liv genom att bara få en ny plats - en del saker plockar jag bort helt då jag för tillfället är less på att se dem eller är mer säsongsbetonad.
 
Något annat som blir lite av en utmaning är att matcha allt 'rätt', dvs att allt som flyttas ska passa ihop med omgivningen och inte bara kännas dit ställd utan anledning.
Här hemma har vi inte en genomgående stil när det kommer till inredning utan jag älskar retro, lantligt och industriellt och älskar det råa/hårda mot det mjuka vita, det gamla mot det nya.
Att jag älskar vitt är nog ingen hemlighet, min blick dras automatiskt till vitt i första hand så vi har mycket vitt som grund för att sedan kunna få in lite diskreta färgklickar här och där.
 
 
Lamporna har fått sin plats, sekretären i Elliotts rum har flyttats ut till väggen mellan kök och hans sovrum, 
sekretären ska jag även prova i vardagsrummet också, jordgloben är på byrån i hallen och nu ska nog akvariet med växt&ljus få en ny plats.
Nya mattan som nu varit här ett tag kan ni skymta i hallen vid byrån.
Hyllorna i köket är på plats sen några dagar tillbaka - nu kämpar jag med att få en skön känsla i kroppen vad 
gäller allt som ska vara på dem.
Sen har vi så hemskt mycket annat som ska göras, blir väl kanske klar till hösten, känns det som.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0