Hur svårt ska det vara?

Är det bara jag som har så otroligt svårt att hitta en foundation med rätt underton och nyans?
Jag hittade den perfekta nyansen från Lumene på gymnasiet - sedan försvann den nyansen.
Strax därefter hittade jag GOSH med en perfekt nyans - det märket konkade och finns inte längre men jag köpte de 7 sista tuberna som fanns i butiken och har EN kvar nu.
Sedan dess har jag sökt, inte frenetiskt men jag har sökt och gett upp för att sedan söka igen.
Nämn ett märke och jag kan säga att jag redan testat det, på den nivån är vi nu.
I dagsläget så har jag en som har fel underton, en som är neutral och snäppet för mörk och den sista tuben är från GOSH och den håller jag hårt i - blandar ut linjerna vid käken för att inte få en markant rand.
Alla märken som kommer i 30 olika nyanser för att passa just DIN hud hjälper inte direkt när butikerna enbart får en del av utbudet, aldrig finns de ljusaste så man får släppa det direkt.
 
Sen en vecka tillbaka har jag lensat internet och kollat på märken som knappt finns på svenska marknaden - för att sedan försöka hitta en sida som kan skicka till Sverige och det har inte varit det lättaste.
Ena märket finns på en butik i Stockholm annars på webshop utan leverans till Svea - däremot så har min granne en flaska som jag ska få prova och jag hoppas verkligen den blir bra.
Lyckades hitta två till märken som kan vara så pass ljus att de passar mig, varav en sida som jag tror kan skicka hit och den andra inte.
Det börjar bli så dyrt med allt testande, en flaska kostar från 400:- och då finns det ingen garanti att den blir bra - så man kastar nästan sina pengar i sjön.
Detta lilla ilandsproblem är just nu en av mina störta problem i vardagen.
Hur fjantigt är inte det?
 
/En blekfis..
 
 

RSS 2.0