Träning



Utav någon anledning tappade jag motivationen till träningen, men nu har jag börjat samla ihop mig igen och tänkte gå in hel hjärtat.
Har kommit på små knep att pusha mig själv hela tiden, om det funkar får tiden utvisa.
Har ni några speciella knep?
Om ni sitter inne med en massa bra trix att motivera/pusha sig själv får ni gärna dela med er av dom.



Har bäddat upp med min matta så tänkte köra ett corepass innan mannen kommer hem.



Kommentarer
Postat av: Eleni

Pepp tips skulle jag gärna också vilja ha! Även om jag har större tränings sug nu mera än vad jag kanske någonsin haft. Men det kommer alldeles för ofta något emellan. Men ibland får jag bara ett ryck och så kör jag! Det funkar nästan aldrig när jag tänker att jag ska göra det "imorgon... om en timme... lite senare". Känner jag för att träna så är det lika bra att göra det på en gång, om man inte är mitt upp i matlagning, jobb eller något annat som inte går att släppa bara så där, haha. Pepp tips tas gärna emot här med!! :)

2012-04-25 @ 22:16:12
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: Eleni

Förstår att det känns jobbigt när foten inte är som den ska. Då är det ju svårt att hitta övningar som tar ut en riktigt samtidigt som det ska kännas bra i foten i hela tiden. Jag köpte en tidning, som inte alls handlar om träning, men i den stod det jätte bra pepp och andra saker om just träning iaf. Så jag får se om jag slänger upp lite pepp på bloggen också! :) Alltid bra att påminna sig själv! :)

2012-04-27 @ 08:43:49
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0