Det gick inte.


Tror jag har fått frågan från minst tre personer ang UL och om Dennis fick följa med, efter att jag läst igenom inlägget om det insåg jag att jag inte skrivit något om det.

Dennis fick iaf inte följa med in, vilket var super tråkigt.
Så fort vi steg ut ur hissen satt en lapp där det stog att "fadern får inte medfölja" och samma lapp på dörren in till UL så Dennis fick vända och åka ner till entren och vänta på mig istället.
Det var ganska läskigt att gå in dit själv, hade varit skönt att ha han med mig, men som tur var så var barnmorskan (eller vad man kallar dom) hur skön som helst så jag slappnade av på en gång.

Jag hade också nämnt tidigare att jag skulle försöka hålla en låg profil om det inför Dennis bara så han inte skulle bli avungsjuk, men självklart gick det inte pga att det var så sjukt häftigt, tyckte lite synd om honom.

Men det possitiva var att hon sa att det brukar vara ett till UL senare i graviditeten så jag håller tummarna för att allt det här med svininfluensan har lagt sig och han får följa med och uppleva det jag gjorde.


Kommentarer
Postat av: Eleni

Fy vad tråkigt att det ska ha blivit en så stor grej med allt det här så att han inte fick följa med in och se. Självklart är det något man vill uppleva tillsammans. Men det är ju bra att man får bilder så han i alla fall kan se den lilla han med :) Är det alltså bara på grund av svininfluensan som papporna inte får följa med in just nu? Får hoppas att det hinner bli bättre så han får vara med nästa gång :)

2009-09-28 @ 10:22:13
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0