Spanar efter barnvagnar.



Efter lite tanke så har vi lämnat crescent och är för tillfället inne på en Graco Freya.
Dennis står och poserar med den varianten som vi föll för härom dagen, den har dom funktioner som är våra grundkrav och väldigt skön att dra omkring, det enda som var en liten nackdel är att den var tyngre än vi hade tänkt men vi klarar oss.
När vi ändå var på G testade vi om den gick in i bilen och det var inga problem, vi har som några vet ett relativt litet bagage så det hade lika gärna kunna varit så att vi fick anpassa oss efter den, men om vi bestämmer oss för denna så är det inga problem.

I samma veva kollade vi lite på babyskydd och även där hittade vi en modell som båda gillade som även går att klicka fast på barnvagnen om det skulle behövas, även det en Graco Logico S.


Kom precis hem från stugan och idag tog vi ner sängen från vinden för att kolla lite närmare på den.
Mamma hade kommit ihåg lite fel gällande hur den såg ut, den var inte speciellt lik min drömsäng men den var jätte gullig så efter att vi slipat och målat om den blir det nog jätte bra, måste fixa lite högre plankor på sidan som skydd så bebisen inte kan ramla ut.


Vi har hunnit med att kolla mycket på bebisgrejor trots att jag inte gått så långt ännu, men det känns som det är lika bra att vara ute i tid så man hinner kolla på mycket olika och hinna ändra sig om och om igen tills man hittar det perfekta.
Det finns så himla mycket att se och båda tycker det är så himla roligt, det gör det hela mer verkligt att vi faktiskt ska bli föräldrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0