Indisk gryta

 
En hemskt god gryta som går hemskt fort att koka ihop.
Ingredienserna på bilden (minus kokosmjölk - plus salt) mixas ihopmed stavmixer till en kryddpasta.
Stekte på sojabitar i några minuter innan vi tillsatt detta och lät det koka ett tag.
Därefter på med kokosmjölk och lät det småkoka i 15 min.
Under tiden kokades ris så allt blev klart samtidigt.
La på lite mer cashewnötter precis innan vi skulle äta, mums!
 
Det här är en maträtt vi kommer äta mer av här hemma.
Den blev inte alls speciellt stark, lite hetta men väldigt snäll.
Jag älskar grytor i alla dess slag och den här klättrade snabbt upp högt på placeringen.
 
 
Sojabitarna byter ni ut mot kyckling.
Färdiggrillad kyckling skulle jag inte försteka, men färsk kyckling kan man fräsa lite snabbt
då dem ändå kommer koka sig klar i såsen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0