Härligt!



Står i skrivande stund ute och vaggar Elliott i vagnen medans jag njuter av det härliga vädret.
sol och inte ett moln, stort minus för all snö som kom inatt dock.

Jag hade tänkt sätta mig och sy men börjar fundera på om jag ska sätta mig ute på bron istället och äta lunchen och kanske läsa lite.


Kommentarer
Postat av: Anna (kotten, elenis kompis)

Hej Frida! Jag brukar läsa här ibland, men hade nu inte varit inne på ett tag så jag sträckläste allt du skrivit från februari tills idag.

I ett inlägg så var det någon (anonym såklart..) som kommenterat att "vad ska du säga till ditt barn ang att det finns sverigedemokrater i släkten"

Och sen stog namnet skalin. Jag antar att det handlar om Jonny Skalin. Han har ju blivit min släkt på senare år, då han har barn med min kusin.

Jaha vad ville jag säga med det här då... Kanske att jag förstår dina känslor med att ha såna åsikter inom släkten. Och att jag tyckte det var en ful kommentar. Bara för att man har sådana åsikter inom släkten betyder ju inte det att man delar dom.

Men du skrev ju att du inte har någon kontakt med dom, och det har inte jag heller med min kusin. Jaja.. Det var väl det jag ville säga. Att du och jag är "släkt" men nog aldrig kommer ses på något släktkalas då ingen utav oss umgås med dom.

2011-03-12 @ 17:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0